Logi sisse
Ei saa meie kirju? Logi sisse sotsiaalmeedia kaudu! Ja vajadusel muuda oma registreerimise e-posti aadress (näiteks gmail).
Sisene sotsiaalvõrgu kaudu:
Parooli meeldetuletus
Üks hetk!
Andmetöötluseks võib kuluda veidi aega: palume teid mitte millelegi klikkida ega seda lehekülge sulgeda; oodake tulemust.
Unustasite parooli?
Kasutaja autoriseerimine
Partneri reiting
Irina, Tallinn
| 27.06.2016
Kommentaarid: Смешанные чувства.Номер чистый, кондиционера нет.Персонал дружелюбный.Приветственный напиток никто не предложил, как заявлено.В СПА было не попасть, всё было занято, предложили нам после 12 ночи посетить, так поздно уже не было желания идти.
Hinnang 51 arvamuste põhjal: 4.69
Liisi, Tallinn
| 25.06.2016
Kommentaarid: Tuba oli suur ja avar. Hotelli administraatorid olid sõbralikud ja oskasid inglise keelt. Miinuseks esimese päeva õhtusöök (kana), mis oli kahjuks täiesti maitsetu ja samuti ei pakutud söögi kõrvale lubatud karastusjooke. Teise päeva õhtusöök (grill-liha) oli parem, kuid kartulid jällegi maitsetud ja lubatud kartulipudru asemel olid tavalised kartulid, jällegi ei pakutud karastusjooke. Teise päeva õhtul oli segadus ette broneeritud õhtusöögiga, köögitoimkond ei teadnud sellest midagi ja samuti oli raskendatud nendega suhtlemine, kuna nad oskasid vaid vene ja läti keelt.
Hinnang 51 arvamuste põhjal: 4.69
INGA, Tallinn
| 25.06.2016
Kommentaarid: Liiga hea tekst antud paketi kohta. Pakett vast ongi 40EUR väärt. Hommikusook kesine.
Hinnang 51 arvamuste põhjal: 4.69
| 24.06.2016
Kommentaarid: Очень чисто и приветливый персонал.
Hinnang 51 arvamuste põhjal: 4.69
Tulemused: 138